2008. Május 8., Csütörtök, 14:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - A mezei őrszolgálatról szóló 37/2007. (XII. 22.) önkormányzati rendelet módosítása, valamint a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 8/2007. (IV. 1.) önkormányzati rendelet kiegészítése.
2. - A szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátási formák szabályairól és a gyerme-kek védelméről szóló 10/1993.(V. 27.) önkormányzati rendelet módosítása.
3. - A Budaker Gusztáv Zeneiskolában fizetendő térítési díjakról szóló 17/1994.(IX.1.) önkormányzati rendelet módosítása.
4. - Az "Intergrált Városfejlesztési Stratégia" valamint a történelmi belvárosi rehabilitációs projektjének a jóváhagyása
5. - Az új kőszegi sportközpont és kistérségi szolgáltató, egészségügyi és közlekedési centrum kialakítása
6. - Az ISES alapítvány által benyújtandó pályázat.
7. - A bioetanol üzem létesítésével kapcsolatos előzetes döntések.
8. - TEUT, HÖF CÉDE pályázaton való részvétel.
9. - A 2524 hrsz-ú ingatlan vásárlására közbeszerzési eljárás lefolytatása.
5. napirendi pont:
Az új kőszegi sportközpont és kistérségi szolgáltató, egészségügyi és közlekedési centrum kialakítása

ELŐTERJESZTÉS
Kőszeg város Önkormányzatának Képviselőtestülete
2008. május 8.-i, rendkívüli ülésének
5. napirendi pontjához



Tisztelt Képviselő-testület!

A Kőszegi Városfejlesztő Kft. -t Kőszeg Város Önkormányzata az 50/2008. (II. 28.) testületi határozattal olyan szakvélemény elkészítésével bízta meg, amely feltárja, az eredetileg a városmajorban tervezett, fej-lesztések megvalósításának lehetőségét, és azok optimális helyét. A KVF Kft. a Beru-házás-lebonyolító Közbeszerzési Tanács-adó Mérnökiroda közreműködésével elké-szítette városfejlesztési terveit, melyeket a koncepció tervben megjelölt területeken tart megvalósíthatónak, így a 2975/65, 2515, 2517, 2518, és 2545, 2546, 2547 hrsz alatti, önkormányzati tulajdonú ingat-lanokon. A KVF Kft. a koncepció elkészí-tése során urbanisztikai, és gazdasági szempontokat, a lakosság érdekeit, a város épített és környezeti értékeit egyaránt fi-gyelembe vette. A projekt keretein belül ezáltal új sportpályák, Tűzoltóság, Mentő-állomás és Közszolgálati Egészségház is kialakítható amellett, hogy egy Kereske-delmi és Szolgáltató Központ is megvaló-sul.

A Városfejlesztési, vagyonügyi és környe-zetvédelmi bizottság a Pénzügyi bizottság-gal, együttes ülésen, az előterjesztést meg-tárgyalta és a képviselő-testület felé elfo-gadásra ajánlja.

Kérem a tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására és a határo-zati javaslat elfogadására!


Kőszeg, 2008. április 29.



Kocsis József s. k.
A Kőszegi Városfejlesztő Kft.
ügyvezetője




HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszegi Városfejlesztő Kft. által készített a "Új Kőszegi Sportközpont fejlesztése a 2975/65 hrsz-ú telken; Kistér-ségi szolgáltató-, egészségügyi- és közlekedési centrum beruházás a Petőfi tér 2515, 2517, 2518 hrsz-ú ingatlanokon; és Kőszegi Tűzoltóság, Mentőállomás, valamint Egészségügyi Központ kialakítása a 2545, 2546, 2547 hrsz-ú ingatlanokon" című fej-lesztési koncepciót elfogadja.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízza a Kőszegi Városfej-lesztő Kft-t a koncepció szakmai részleteinek, és a pénzügyi-, műszaki ütemtervének, valamint jogi hátterének kidolgozásával.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli a vagyonrendelet mó-dosítását a 2515, 2517, 2518 hrsz-ú ingatlanok forgalomképes vagyoni körbe történő átsorolása érdekében.

Felelős: Huber László polgármester, Kocsis József ügyvezető igazgató
Hivatali felelős: 3. pont esetén: Rimányi Krisztina osztályvezető
Határidő: 2008. májusi rendes képviselő-testületi ülés