2018. Február 8., Csütörtök, 14:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Hordalékfogó építéshez anyagi fedezet biztosítása.
2. - 2018. évi közbeszerzési terv jóváhagyása.
3. - A Cotec Kft.-vel és a városüzemeltető Kft.-vel kötendő megállapodás.
2. napirendi pont:
2018. évi közbeszerzési terv jóváhagyása.

Tisztelt Képviselő-testület!

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 42. § (1) bekezdése értelmében a Kbt. 5. § (1) bekezdésében meghatározott ajánlatkérők a költségvetési év elején, de legkésőbb március 31. napjáig éves közbeszerzési tervet kötelesek készíteni az adott évre tervezett közbeszerzésekről.
A „Kőszeg város csapadékvíz-elvezetési rendszerének fejlesztése című, TOP-2.1.3-15-VS1-2016-000019 azonosító számú pályázat kivitelezési munkálatai” tárgyú beruházás európai uniós támogatásból valósul meg, melyre figyelemmel a 272/2015. (X. 30.) Korm. rendelet alapján a közbeszerzés kapcsán ex ante (folyamatba épített) ellenőrzésre kötelezett az Ajánlatkérő. Az ellenőrzésre tekintettel az eljárást megindító dokumentumok kizárólag akkor tehetők közzé, ha a szabályossági tanúsítványt az Irányító Hatóság kiadta.
Az éves közbeszerzési terv elfogadásának és közzétételének határideje minden év március 31. napja. Mivel azonban az Irányító Hatóság kéri a szabályossági tanúsítvány kiadásához az aktuális közbeszerzési tervet, így szükséges annak mostani elfogadása. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján elkészítettük az Önkormányzat közbeszerzési tervét.
A közbeszerzési tervet az ajánlatkérőnek legalább öt évig meg kell őriznie. A közbeszerzési terv nyilvános. A közbeszerzési terv év közben módosítható, illetve módosítása szükséges, amennyiben a kapott új információk alapján változik a közbeszerzések listája, azok tartalma.

A Kbt. 43.§ (1) bekezdés a) pontja előírja, hogy az ajánlatkérő a közbeszerzési tervet, valamint annak módosítását a terv vagy a terv módosításának elfogadását követően haladéktalanul köteles közzétenni a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Közbeszerzési adatbázisban, valamint az Önkormányzat hivatalos honlapján.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni és az éves közbeszerzési tervet elfogadni szíveskedjen!

Kőszeg, 2018. február 7.

A polgármester nevében:


Németh Ildikó s. k.
Előkészítési munkacsoport vezetője




HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Kőszeg Város Önkormányzata 2018. évi közbeszerzési tervét elfogadja és egyben elrendeli a 2018. évi közbeszerzési terv közzétételét a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Közbeszerzési Adatbázisban, valamint az Önkormányzat hivatalos honlapján.


Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal

(A közbeszerzési tervet lsd. a letölthető formátumban.)