XXI. Észak-Nyugat magyarországi Regionális Aquatlon

Győrben 2024. március 9-én rendeztek szakaszos (külön rajtol az úszás és a futás – az eredmény a két részidő összeadásából jön létre) aquatlon versenyt.

XXI. Észak-Nyugat magyarországi Regionális Aquatlon– Győr
2024. március 9.


Szombaton a csapat fiatalabb részével Győrben vettünk részt szakaszos (külön rajtol az úszás és a futás – az eredmény a két részidő összeadásából jön létre) aquatlon versenyen.
Kissé hűvös, szeles, de még szerencsére száraz idő fogadott minket. Az úszást egy 25m-es medencében rendezték, ahol bőven volt hely a melegítésre, hiszen 5 sávban zajlott a verseny és közben 6 pályán lehetett melegíteni is.
Az úszást követően volt 1-2 óra várakozás, majd a futó számok következtek. A futást követően egész gyorsan sor került az eredményhirdetésre.
Estére már az eredménylistákat és a készített képeket is megtekinthettük.
A gyerekek nagyon ügyesek voltak, hiszen mindegyikük nagyon jó időket ért el mindkét számban magához képest, ami jó helyezést is eredményezett. Minden indulunk dobogóra állhatott, többen egyéniben és csapatban is.
Az eredmények a szövetség honlapján itt lesznek elérhetők (csatolom is):
https://triatlon.hu/eredmenyek/#eredmenyek
Képek itt tekinthetők meg a versenyről:
https://photos.google.com/share/AF1QipNa6MWipBv8gsaVhQnflbrTBB716U7EVbTRDblMUCoJhP8U5UQhxYgBbXTU_asp2A?key=ZHhvRmJnY3o5WjZiXzdvbEcwQ1Eyci1LenFhQm1B

Kőszeg, 2024. március 11.
Hóbor Péter