Újabb Fitt-Boxos arany!!!

2018.09.28-tól 09.30-ig Spanyolországban, Castellón de la Plana városában került megrendezésre a Boxam Femenino nemzetközi női ökölvívó torna. A magyar válogatott tagjaként a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyzője, Lakotár Hanna is részt vett a 3 napos versenyen.

Újabb Fitt-Boxos arany!!!




2018.09.28.-tól 09.30.-ig Spanyolországban, Castellón de la Plana városában került megrendezésre a Boxam Femenino nemzetközi női ökölvívó torna. A magyar válogatott tagjaként a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyzője, Lakotár Hanna is részt vett a 3 napos versenyen.

Az első mérkőzésén 09.28.-án Hanna ellenfele a spanyol Naiara León Haro volt. Versenyzőnk egy pecig sem kímélte vetélytársát, így egyhangú pontozással nyerte a meccset.
A második megmérettetésre 09.29.-én került sor, ahol ez előző naphoz hasonlóan Hanna egy spanyol ökölvívóval, Miranda Reverón Rodriguez-el szemben lépett kötelek közé. Magabiztos három menetet követően, egyhangú pontozással ismét versenyzőnk keze került a magasba.
A harmadik mérkőzésen, 09.30.-án már az aranyérem volt a tét. Ismét egy spanyol bunyós, Tania Medina Ramos ellen mutathatta meg tudását ökölvívónk. Hanna rendkívül összeszedetten és pontosan boxolta végig a meccset, esélyt sem hagyva ellenfelének. Ennek eredményeként az utolsó összecsapást is egyhangú pontozással, győztesen zárta.
Három egyhangú győzelmet követően Hanna aranyéremmel álhatott a dobogó legfelső fokára, súlycsoportja legjobbjaként az idei Boxam Femenino tornán.




Büszkék vagyunk Hannára és az általa elért eredményre!!