Ostrom Box

Augusztus 2-3. Ostrom Kupa!!! Parázs mérkőzésekkel és jó hangulattal!!! Ringbe lép a Magyar Ifjúsági Válogatott, ahol az Ukrán és Horvát csapatokkal mérkőznek meg!!!



2018.08.02.-tól 08.03.-ig, Kőszegen a 12.Félhold és Telihold Ostromnapok 2018 keretein belül kerül megrendezésre a 10. Jubileumi Ostrom Kupa.

A megmérettetés az eddigi évekhez hasonlóan idén is nemzetközi szintű lesz. Jelen lesznek ökölvívó egyesületek Ausztriából, Romániából és Szlovákiából. A rendezvény fénypontján, mindkét napon ringbe száll az augusztus 21-31.-ig Budapesten megrendezésre kerülő Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságra készülő magyar válogatott. Első nap az ukrán válogatott, második nap a horvát válogatott ellen mutathatják meg tudásukat versenyzőink. A válogatottakon kívül eddig 128 nevezés érkezett, ami a nyári időszakhoz képest jónak számít. Várhatóan parázs mérkőzéseket láthatunk, a nevezésekből kiderült az is, hogy erős lesz a mezőny.

A versenyen tiszteletét teszi Erdei Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, korábbi profi világbajnok.

A program várhatóan csütörtökön 14 órától kezdődik, pénteken pedig két időpontban, először 10 órától 12 óráig, majd 14 órától 21 óráig kerül megrendezésre.