Fitt Box hírek

2018.10.24-től 10.27-ig kerüt megrendezésre a Női-Férfi Serdülő Magyar Bajnokság, Kaposváron. A Fitt-Box Ököklvívó Egyesületet két fő, Buza Rafael és Buza Rómeó képviselték a korosztályos megmérettetésen.

2018.10.24.-től 10.27.-ig került megrendezésre a Női-Férfi Serdülő Magyar Bajnokság, Kaposváron. A Fitt-Box Ököklvívó Egyesületet két fő, Buza Rafael és Buza Rómeó képviselték a korosztályos megmérettetésen.

Mindkét ökölvívónk már rögtön az első napon szorítóba lépett.

Rómeó 50 kg-ban, Rafael 52 kg-ban aratott győzelmet az első nap végén.

A második napon Buza Rómeó mutathatta meg tudását 50 kg-ban a Vecsési Box Klub versenyője, Pere József ellen. Rómeó nagy csatát vívott ellenfelével. Mindhárom menetben keményen haladt előre, próbálta túlszárnyalni a másik versenyzőt. Sajnos azonban a harmadik menet végén 3:2 arányú pontozással a vecsési ökölvívó került ki győztesen. Így Rómeó az 5. helyen zárta az idei Magyar Bajnokságot.

A harmadik napon Buza Rafael az elődöntőben lépett kötelek közé.

Rafael 52kg-ban a Vecsési Box Klub versenyzőjével, Székely Zsomborral csapott össze. Versenyzőnk nagyon keményen kezdett, rögtön a mérkőzés elején meglepte a másik ökölvívót erős, lendületes ütéseivel. Ennek eredményeként az ellenfél edzője az első menetben a mérkőzést feladta.

Innen már egyenes út vezetett a negyedik napon lévő döntőig. Rafael 52kg-ban Bari Istvánnal a Kecskeméti Sport Club versenyzőjével nézett farkasszemet. Három magabiztos menetet követően a mérkőzés végén a vezetőbíró a Fitt-Box versenyzőjének kezét emelte a magasba, így súlycsoportjában 52kg-ban idén is ő lett a magyar bajnok!



Október 27-én Hámori Ádám Szlovákiában, Pozsonyban egy remek hangulatú nemzetközi megmérettetés keretein belül mutathatta meg tudását. Közel 1000 ember előtt lépett szorítóba 91 kg-ban a cseh bajnokság második helyezettjével szemben.

Ádám rendkívül erősen kezdett és ezt a tempót folyamatosan tartani is tudta a harmadik menetig, ahol végül hatalmas, lendületes ütéseinek köszönhetően test K.O.-val győzte le ellenfelét!!




Büszkék vagyunk ökölvívóinkra és az általuk elért eredményekre!!




Ezután sincs megállás folyamatosan zajlik a felkészülés a november elején megrendezésre kerülő Ifjúsági Magyar Bajnokságra, illetve több fontos verseny is várható a közeljövőben, amelyekre készülünk.

Varsányi Áron