Wallsee Triatlon – TriKids Cup

2014. július 12-én Bécs körül rendezték a versenyt. A legjobb eredményt Nyul Marcell hozta az egyesületnek, hiszen a teljes osztrák élmezőnyt felvonultató mezőnyben a második helyezést szerezte meg.

Wallsee Triatlon – TriKids Cup
2014. július 12.


Szombaton kora reggel fél ötkor indultunk az osztrák Utánpótlás Triatlon Bajnokságra, mely egyúttal a TriKids Cup 2014 versenysorozat egyik állomása is volt. A szokásosnál hosszabb útra kellett vállalkoznunk, de tudtuk, hogy egy erős mezőnyben mérhetjük fel a gyerekek állapotát.
Reggel hat előtt Bécset kerülve még aggódva figyeltük a tornyosuló felhőkből megeredő esőt az amúgy sem túl meleg napok után. Az úszás 19-20 fok körüli hőmérsékletű Duna öbölben volt, így örültünk, hogy a nap is kisütött és a hőmérséklet is emelkedni kezdett, ahogy az egyre kisebbek korosztályos rajtjait indították. A kerékpáros pálya is technikás, emelkedőkkel-lejtőkkel tarkított vonalú volt, míg a futópályát is igyekeztek a rendezők nagy szintkülönbséggel kijelölni.
A legjobb eredményt Nyul Marcell hozta az egyesületnek, hiszen a teljes osztrák élmezőnyt felvonultató mezőnyben a második helyezést szerezte meg.
A többiek is szépen szerepeltek. A következő hetekben sorozatban indulunk versenyeken az Országos Utánpótlás Bajnokságig.
Eredmények, képek: www.koszegitriatlon.hu