Vár-kártya

JURISICS VÁR – ÉLMÉNY VÁR

A Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház éves kedvezményes bérletet bocsát ki kőszegi lakosoknak, illetve a város oktatási intézményeiben tanuló diákoknak a Jurisics várba! Célunk, hogy a VÁR újra a kőszegieké lehessen, és bármikor, nyitva tartási időben megnézhessék az aktuális kiállításokat, vagy egyszerűen találkozási pontként szolgáljon.

Tisztelt Kőszegiek!

A Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház éves kedvezményes bérletet bocsát ki kőszegi lakosoknak, illetve a város oktatási intézményeiben tanuló diákoknak a Jurisics várba! Célunk, hogy a VÁR újra a kőszegieké lehessen, és bármikor, nyitva tartási időben megnézhessék az aktuális kiállításokat, vagy egyszerűen találkozási pontként szolgáljon. Szeretettel várjuk a történelemmel közelből ismerkedni akaró családok minden generációját. A vár megújítását célzó projekt elszámolása érdekében viszont nyilván kell tartanunk minden látogatót, így a kedvezményes bérlet egyfajta regisztrációs díjként értelmezhető. A fizetendő éves díj: 500.-Ft, diákoknak: 250.-Ft.
A bérlet megváltható 2015. február 1-től a Jurisics-vár pénztárában. Kérjük, hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját (ha szükséges diákigazolványát) és elkészítjük éves bérletét.

JURISICS VÁR – ÉLMÉNY VÁR