UP, Serdülő, Gyermek és Sprint Duatlon Ranglista Verseny

Ajkán 2023. szeptember 24-én volt a verseny, ahol Medvegy Nóra 1. a felnőtt női, Medvegy András 3. az Ifjúsági korcsoportban. Hóbor Enikő 1., Gurisatti Péter 2. a Gyermek korcsoport futamában.

A múlt hétvégén Ajkán vettünk részt az utolsó hazai duatlon ranglista versenyen az idei évben. (Már csak 4 versenyzőnk indul a meghívásos duatlon gálán a jövő hétvégén.) Az időjárás, ahogy a tavalyi évben sem, nem volt kegyes hozzánk, így hol jobban, hol kevésbé hulló esőben kellett a különböző korcsoportoknak a versenytávot teljesíteni.
A legkisebbek kezdték a versenyzést. Köztük az Újonc 1-es korcsoportban Tislerics Mihály 7. (9) lett, az Újonc 2-es korcsoportban Vincze Márton 12. (19), Gaján Péter 13. , Gurisatti Ádám 14. helyezést ért el.
A Gyermek korcsoport futamaival folytatódott a verseny. A lányoknál Hóbor Enikő az 1. (25), Ürmös Panka 9., Jelencsics Alíz a 16. helyen ért célba, a fiúknál Gurisatti Péter a 2. (23), Kovács Levente a 8. lett.
Ezek után a futamok után már csak a délutáni sprint táv (5km Futás – 20km Kerékpár – 2,5km Futás) futamában voltunk érdekeltek, többen megbetegedés miatt nem tudtak indulni.
Az ifjúsági korcsoportban a fiúknál Medvegy András 3. (16), Laki Barnabás 4., Hóbor Lehel a kerékpáron bukott és nem fejezte be a versenyt.
A lányoknál Medvegy Nóra a felnőtt női kategóriában 1. helyezést ért el.
eredmények:
https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/314/X-Ajkai-Duatlon-UP-ranglista-Amator-kupa-Rovidtavu-OB

Kőszeg, 2023. 10.01.
Hóbor Péter