Új káplán

Dr. Székely János megyéspüspök 2017. augusztus 10-től kápláni kinevezést adott Kovács Richárdnak, aki a zalaegerszegi kórházlelkészi megbízatásából a Kőszegi Plébánia káplánjává, valamint a kőszegi Árpád-házi Szent Margit Oktatási Központ iskolalelkésze lett.

Új káplán

Dr. Székely János megyéspüspök az alábbi személyi változásokat rendelte el a Szombathelyi Egyházmegyében – olvasható a facebook oldalon. A külön nem jelzett változások 2017. augusztus 10-től hatályosak.

A kinevezések közül egy érinti Kőszeg városát:
Kápláni kinevezés:
Kovács Richárdot felmentette a zalaegerszegi kórházlelkészi megbízatásából és kinevezte a Kőszegi Plébánia káplánjává, valamint megbízta a kőszegi Árpád-házi Szent Margit Oktatási Központ iskolalelkészi feladatainak ellátásával.
A püspöki utószó:
Kedves Paptestvérek, kedves Hívek!
A feltétlenül szükséges helyezések megtétele során nagyon nagy örömömre szolgált a paptestvérek hiteles papi lelkülete, amellyel elfogadták a rájuk bízott új feladatot. Biztos vagyok abban, hogy Isten mindannyiuk életében bőségesen megjutalmazza, gyümölcsözővé teszi ezt a krisztusi hozzáállást. Továbbra is kérem a paptestvérek és a kedves hívek imáját, segítségét, tanácsait. Segítsen minket a Mindenható és Irgalmas Isten, hogy az Ő örömhírének hiteles tanúi lehessünk a világban!
János püspök