Triatlon hírek

Kedves Olvasóink! Az alábbiakban olvashatják a Kőszegi Triatlon Klub 6. Kőszegi Aquatlon Kupájának beszámolóját. Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek.

Az elmúlt években nem sikerült kifogni az időjárást az aquatlon verseny rendezéséhez. Tavaly jó egy hónappal előrébb hoztuk a verseny időpontját, ezt követtük az idei évben is. A 6. alkalommal rendezett verseny az idei évben zajlott a legszebb időben. Több, mint 10 fok, gyenge szél és gyönyörű, napsütéses idő várta az indulókat.
A futópálya a tavalyival megegyezően volt kijelölve. Az uszoda mellől indulva kellett a Dr. Nagy László EGYMI ősfás parkjában teljesíteni a futószámot. A szép időt a családok kihasználták, és a testvérek, nagyszülők biztatását is élvezhették a gyerekek.
A versenyen a különböző korosztályokban az utolsó pillanatig kiélezett küzdelem folyt, több futamban is csak 1-1 másodpercen múlt a különböző helyezések sorsa.
A versenyt teljesítők éremmel, apró meglepetésekkel, és azt hiszem nagyon szép élményekkel gazdagodtak
Sajnos a tavasz kezdetével többen az utolsó pillanatig mondták vissza a nevezéseket betegség vagy hirtelen jött programváltozás miatt, jóformán csak a klub edzésein részt vevő gyerekek jelentek meg a városi iskolákból.
Hála a lelkes segítőknek, gördülékenyen zajlottak a futamok, és a verseny végén a frissítőnél nagyon sokféle finomság várta a célba érkezőket.