„Történelmünk nagyjai”

országos 3. hely a BE-JÓ 6.b csapatnak

2014 decemberében a gödöllői Hebe Kft. által megrendezett országos történelmi és műveltségi egy fordulós levelezős csapatversenyen több, mint 60 csapat, közel 300 gyerek mérte össze tudását szerte az országból. Január közepén érkezett az eredménylista, ahol nagy boldogságukra azt olvashatták, hogy a 100 pontból 96-ot értek el, s ezzel a 45 csapatból országos 3. helyezett lett a BE-JÓ 6.b fantázianevű csapat. Gratulálunk.

„Történelmünk nagyjai” - országos 3. hely a BE-JÓ 6.b csapatnak!

2014 decemberében a gödöllői Hebe Kft. által megrendezett országos történelmi és műveltségi egy fordulós levelezős csapatversenyen több, mint 60 csapat, közel 300 gyerek mérte össze tudását szerte az országból.
A verseny során egy feladatsort kellett megoldani, majd különböző projektmunkákat készíteni (tablókészítés, powerpointos bemutató, egyéni fogalmazások). A beérkezett anyagok színvonala a szervezők minden várakozását felülmúlta. Mind kreativitásban, mind tartalmilag nagyszerű munkák születtek, így a javító tanároknak nehéz feladatuk volt az értékelés során.
A Bersek József Általános Iskola 6.b osztályából Weidl T. Márk, Őri Kilián, Czimber Márk, Kulcsár Krisztián és Tóth Huba Benedek vállalta a megmérettetést és a külön felkészülést osztályfőnökükkel, Horváth Mártával.
Január közepén érkezett az eredménylista, ahol nagy boldogságukra azt olvashatták, hogy a 100 pontból 96-ot értek el, s ezzel a 45 csapatból országos 3. helyezett lett a BE-JÓ 6.b fantázianevű csapat!!!