Top100!

A HVG Rangsor - A 100 legjobb gimnázium és szakközépiskola 2015 magazin – más információk mellett közli a középiskolák rangsorát. A Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium szerepel a listán! Vas megyéből három gimnázium van az első százban. A kőszegi gimi 80. az országos összefoglalásban.

Top100!

A HVG Rangsor - A 100 legjobb gimnázium és szakközépiskola 2015 magazin – más információk mellett közli a középiskolák rangsorát. Az összesített sorrendet hét – az országos kom¬pe¬ten¬ciamérésen matematikából és szö¬veg¬ér¬tésből elért ered-mények, a 2013-as májusi-júniusi érettségi időszakban a négy kötelező tárgyból elért vizsgaeredmények, valamint az egye¬temisták és főiskolások által leginkább ked¬velt karokra bejutott diákok száma alapján készített – rész¬rang¬sor fel¬hasz¬ná-lásával állították össze.
A Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium szerepel a listán! Vas megyéből három gimnázium van az első százban. A kőszegi gimi 80. az országos összefoglalásban. Ez azért is figyelemre méltó, mert nincs az első száz középiskola között olyan, amely hasonló adottságok mellett, vagy Kőszegnél kisebb városban működik.
Külön figyelemre érdemes, hogy a biológia OKTV alapján iskolánk holtversenyben az országos 4. helyen teljesített! További értékes eredmény, hogy a két tanítási nyelvű képzés is folytató középiskolák sorában az országos 2. helyen található a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium.