TISZTASÁGI AKCIÓ AZ ÍROTTKŐ NATÚRPARKBAN!

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület szemétgyűjtést hirdet Kőszegen és a natúrpark településeken. Az akció célja lakókörnyezetünk, a város és a környékbeli falvak turisztikailag frekventált területeinek takarítása, megtisztítása, amely érint közterületeket, intézményeket, azok parkjait, kertjeit, utakat és annak környékét, közparkokat, patak-és tópartot.

TISZTASÁGI AKCIÓ AZ ÍROTTKŐ NATÚRPARKBAN!

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület szemétgyűjtést hirdet Kőszegen és a natúrpark településeken

Az akció célja lakókörnyezetünk, a város és a környékbeli falvak turisztikailag frekventált területeinek takarítása, megtisztítása, amely érint közterületeket, intézményeket, azok parkjait, kertjeit, utakat és annak környékét, közparkokat, patak-és tópartot.

Várjuk a lakosság, az oktatási intézmények, civil és gazdasági szervezetek jelentkezését, részvételét!


Kérjük, 2015. május 01-ig a szervezet megnevezésével jelentkezzen az Írottkő Natúrparkért Egyesület irodájában.

A szemét gyűjtéséhez szemeteszsákot és kesztyűt biztosítunk!


A Városüzemeltetési Kht a szemét elszállítását kizárólag Kőszegen tudja teljesíteni és az alábbi időszakokban: 2015. május 4 - 08-ig, illetve május 11 - 15. között!

A tisztasági akció végeztével kérjük a zsákokat összegyűjtve, ún. gyűjtő pontokon elhelyezni, majd ezek helyét, és az elhelyezés időpontját egyesületünknek pontosan megadni. A szemétszállítást csak abban az esetben tudjuk koordinálni és azok elszállítását garantálni, ha az összegyűjtött zsákok pontos számát, helyét megadják.


Az akcióban való közreműködésért köszönet a Kőszegi Városüzemeltető Kht – nek és a jelentkező önkénteseknek!


További információ
Írottkő Natúrparkért Egyesület
98730 Kőszeg, Fő tér 2.
94/563-120, 563-121
ine@t-online.hu, koszeg@tourinform.hu
www.naturpark.hu