TISZTASÁGI AKCIÓ az Írottkő Natúrparkban

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület által meghirdetett tisztasági akció május 2-15. között zajlik a natúrparki térségben. A városi és natúrparki szervezetek, települések mellet az Írottkő Natúrparkért Egyesület 2017. május 20-án, szombaton 15 órától hirdeti meg tagjai részére tisztasági akcióját a Szabó-hegyen.

TISZTASÁGI AKCIÓ az Írottkő Natúrparkban

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület által meghirdetett tisztasági akció május 2-15. között zajlik a natúrparki térségben. A városi és natúrparki szervezetek, települések mellet az Írottkő Natúrparkért Egyesület 2017. május 20-án, szombaton 15 órától hirdeti meg tagjai részére tisztasági akcióját a Szabó-hegyen. Bárki csatlakozhat hozzánk, találkozó május 20-án, 15 órakor a sífelvonónál.
Nagy örömünkre a szombathelyi szerveződésű Önkéntes Környezettisztítók, Trembóczki Gábor vezetésével szintén jelentkeztek tisztasági akcióra. Szombathelyi – városi akciójuk mellett a szombathelyi Parkerdő takarítását is megszervezték, elvégezték. Mi is szívesen fogadtuk jelentkezésüket. Kőszegen és a hegyekben gyűjtik majd a szemetet, és május 21-én, vasárnap érkeznek Kőszegre. Zsákot, kesztyűt az Írottkő Natúrparkért Egyesület biztosít részükre, az összegyűjtött szemét elszállítását a Kőszegi Városüzemeltetési Kht munkatársai vállalták Markovics Emőkre koordinálásával. Az Önkéntes Környezettisztítók szívesen veszik Kőszegiek csatlakozását is! Szedjünk minél többen szemetet, tisztítsuk meg környezetünket az eldobott, illegálisan lerakott szeméttől.
Találkozás a szombathelyi önkéntesekkel május 21-én, 9 órakor Kőszegen, a Fő-téren.
Köszönet az önkénteseknek munkájáért és a Kőszegi Városüzemeltetés Kht-nek a szemét elszállításáért!
Írottkő Natúrparkért Egyesület
www.naturpark.hu