Tematikus utak kijelölése

A KRAFT program talán legsikeresebb akciója egy középiskolás diákpályázat volt Találd ki Te is Kőszeget! címmel. A kőszegi és itt tanuló fiatalok által készített javaslatok közt bőven találtunk olyanokat, amelyek megvalósíthatók, s értik, érzékelik a program és város céljait . Pénteken (nov. 20.) 11 órai kezdettel megkezdik az egyik pályamunka gyakorlati megvalósítását: egy kőszegi, belvárosi, tematikus útvonal kijelölését a pályázat egyik különdíjasa, a JMG tanulója, Auer Alexandra művészi kidolgozottságú szimbólumrendszerének felfestésével. Az eseményre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tematikus utak kijelölése



A KRAFT program talán legsikeresebb akciója egy középiskolás diákpályázat volt Találd ki Te is Kőszeget! címmel (http://kraftprojekt.hu/services-view/talald-ki-te-is-koszeget-kraft-alkotopalyazat-kiallitasmegnyito/, http://kraftprojekt.hu/services-view/meghivo-talald-ki-te-is-koszeget-workshop/ ). A kőszegi és itt tanuló fiatalok által készített javaslatok közt bőven találtunk olyanokat, amelyek megvalósíthatók, s értik, érzékelik a program és város céljait .

Pénteken (nov. 20.) 11 órai kezdettel megkezdjük az egyik pályamunka gyakorlati megvalósítását: egy kőszegi, belvárosi, tematikus útvonal kijelölését a pályázat egyik különdíjasa, a JMG tanulója, Auer Alexandra művészi kidolgozottságú szimbólumrendszerének felfestésével.

Az eseményre szeretettel várunk minden érdeklődőt.