Szent Márton ünnepe

Az Árpád-házi Szent Margit Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium november 11-én a hagyományoknak megfelelően egyházmegyénk védőszentjére, Szent Márton püspökre emlékezik. Este az iskolából induló lampionos felvonulást szentmise követi a Jézus Szíve templomban, mely 18 órakor kezdődik. Utána a nyolcadikosok mézeskalács-libával és lelki útravalóval látják el a híveket és kisebb társaikat.

Szent Márton ünnepe



Az Árpád-házi Szent Margit Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium november 11-én a hagyományoknak megfelelően egyházmegyénk védőszentjére, Szent Márton püspökre emlékezik. A legkisebbeknek rajzpályázat lesz, hogy színes munkáikkal jelenítsék meg a kedvenc libás meséiket, mondókáikat.

A harmadik évfolyamos tanulók Szent Márton életét jelenítik meg rövid műsorukkal, a felső tagozatosok egy vetélkedő keretében mérik össze eddig megszerzett tudásukat.

Este az iskolából induló lampionos felvonulást szentmise követi a Jézus Szíve templomban, mely 18 órakor kezdődik. Utána a nyolcadikosok mézeskalács-libával és lelki útravalóval látják el a híveket és kisebb társaikat