RAJZPÁLYÁZAT

A Kőszeg Város Önkormányzata által koordinált „Esélyteremtési akcióprogram a Kőszegi Járásban” című, ÁROP-1.A.3-2014-2014-0019 számú projekt keretében rajzpályázatot hirdetnek általános és középiskolások részére.

RAJZPÁLYÁZAT

A Kőszeg Város Önkormányzata által koordinált „Esélyteremtési akcióprogram a Kőszegi Járásban” című, ÁROP-1.A.3-2014-2014-0019 számú projekt keretében a cél a járási együttműködés megvalósítása az esélyegyenlőség biztosítása érdekében. A projekt keretében KÖZÖS, TÖBB ÖNKORMÁNYZAT RÉSZVÉTELÉVEL ZAJLÓ JÁRÁSI ESÉLYEGYENLŐSÉGI AKCIÓPROGRAM valósul meg, melynek egyik eleme a család szerepének megerősítése, generációk együttműködését célzó program szervezése, az idősek és fiatalok egymásra találása érdekében.
E projekt keretein belül a pályázatban résztvevő partnerekkel közösen rajzpályázat kerül meghirdetésre Kőszeg város gyermekei részére alsó és felső tagozatos, valamint középiskolai korcsoportbontásban, a következő címen:
Nyári élményeim szüleimmel vagy nagyszüleimmel
A pályázati rajzok A/4-es méretben szabadon választott kézi rajztechnikával készíthetők.
Egy tanuló csak egy pályamunkát készíthet.
A rajzok hátoldalára kérjük, csak jeligét és a korcsoportot írják rá. A rajzokhoz jeligével ellátott zárt borítékba kérjük csatolni:
• a pályamunkát készítő tanuló nevét, korát, osztályát, iskolájának nevét
• szülő nevét, e-mail címét, telefonszámát
• felkészítő tanár nevét, e-mail címét
A pályamunkák benyújtási határideje: 2015. szeptember 23. (szerda) 15.00-óra.
Benyújtás módja és helye: Kérjük a Köznevelési Intézmények vezetőit, hogy gyűjtsék össze a pályamunkákat, és a megadott határidőig jutassák el azokat a Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatalba (Kőszeg, Jurisics tér 8.), Papp Tímea szakmai közreműködő részére.
A pályamunkákat szakmai támogatás mellett a Kőszegi Járási Felzárkózási Kerekasztal tagjai a 2015. szeptember 29-ei ülésükön értékelik.
Korcsoportonként az első három helyezett tanuló tárgyjutalomban részesül, és emléklapot kap, amely a projekt keretében megvalósuló 3. Szülői Klub rendezvény keretében a legjobb rajzokból álló kiállítás megnyitóján kerül átadásra, amelyre 2015. október 1-én kerül sor.
Erről a későbbiekben külön meghívót küldünk az érdekelteknek, illetve az intézményeknek.

A gyerekeknek jó munkát kívánunk!

Huber László Básthy Béla
polgármester sk. kerekasztal elnök sk.