Kőszeg és az Írottkő "hazahúz"

2017. november 29-én, szerdán, délelőtt 11 órakor Kőszegről és az Írottkő Natúrparkból jelentkezik a Hazahúzó az ECHO Tv-n.

Kőszeg és az Írottkő hazahúz



Szerdán, november 29-én este 11 órakor Kőszegről és az Írottkő Natúrparkból jelentkezik a Hazahúzó az ECHO Tv-n.

Várhatóan a Fő tér csodái közt a kőszegi legenda, Biego vallomása lesz az előhang, akihez a műsorvezetőt, Lóth Katit budapesti ismerősei vezették el.



A félórás kalauz a kihagyhatatlan, Kőszeget meghatározó értékek mellett, az elmúlt időszak turisztikai újdonságait is megismerteti a nézővel.

Kőszeghegyaljára gondolván vajon kinek jut eszébe az országban egy jó kenuzás a Gyöngyösön, vagy az osztrák TOP 10 turistautak között szereplő Semmeringtől-Kőszegig (és hamarosan egészen Csepregig) futó Alpannonia turista út, netán a belvárosi óriásroller és Rohonc kiváló attrakciói?



A történelmi hangulat, a természeti szépség, és kalandokkal teljes családi nyaralás egyként megfér a Hősök tornya kontya alatt…



Ismerősöknek, Kőszegen járt barátainknak és távolra szakadt családtagoknak is kiváló karácsonyi gondolat lehet a Kőszegről és az Írottkő Natúrparkról készült friss film, amelyet a késői időpont után másnap hajnalban 0.30-kor az ECHO Tv újra, 30.-án, csütörtök este 11-kor és péntek hajnalban 5 órakor pedig az ATV is vetíteni fog. A film talán már másnap a két TV Hazahúzó-archívumában is elérhető lesz.
ATV:
november 30. csütörtök 23:00
december 1. péntek 05:00

Echo Tv:
november 29. szerda 11:00
november 30. csütörtök 00:30