Könyvbemutató a Könyvtárban

A Chernel Kálmán Városi Könyvtár szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a 2015. március 24-én 17 órától megrendezésre kerülő könyvbemutatóra, melyen megismerkedhetnek T. Molnár Zsuzsanna "A berekből a Csillagerődbe" című könyvével. Közreműködik Bősze Éva és dr. Bokányi Péter

A szombathelyi Iseum és a csepregi könyvbemutató után a kőszegi városi könyvtárban is bemutatja T. Molnár Zsuzsanna az új könyvét. A cigány holokauszt feldolgozása ez a regény, amely egyúttal körképet ad a vidéki Magyarországról, és megvilágítja a falu és a falun kívül lakó cigányok egymáshoz való viszonyát is. A szerző a Répce-völgy osztrák határ melletti kis településén, Szakony faluban élő cigány családoknál szerezte tapasztalatait. Erdélyi Jenő népes családja közvetítésével került a cigányság történelme, kultúrája az érdeklődésének előterébe.
Sokrétű ismeretek és élmények birtokában írta meg "A berekből a Csillagerődbe" című regényét. A regény szövege szómagyarázattal és a szövegbe beépített, magyarra fordított lovári népdalokkal egészült ki.
Lehetőség lesz a helyszínen a könyv megvásárlására a B.K.L. Kiadótól.