Két Európa-bajnoki címet szereztek a Dance Jam táncosai

Június 25-28. Balatonfüreden rendezték meg a Magyar Látványtánc SportSzövetség Európa Bajnokságát. A Dance Jam tánccsoport 7 versenyszámmal vett részt az eseményen. Több kategóriában, népes mezőnyben és jól képzett ellenfelekkel kellett megküzdeniük.

Június 25-28. Balatonfüreden rendezték meg a Magyar Látványtánc SportSzövetség Európa Bajnokságát. A Dance Jam tánccsoport 7 versenyszámmal vett részt az eseményen. Több kategóriában, népes mezőnyben és jól képzett ellenfelekkel kellett megküzdeniük. Gyermek korcsoportban duó-trió kategóriában a Valahol a kettő között című koreográfia Európa-bajnok lett. A produkciót táncoló Hanák Rebeka, Galambos Eliza, Béres Zsófia ebben az évben szinte minden versenyt megnyert. Így megérdemelten kapták az Év Táncosa címet a tánccsoport jubileumi gáláján.
Szintén Európa-bajnok lett az Emlékek ölelése című koreográfia. Bár az 5-6. osztályos tanulók csak idén kezdtek el országos és nemzetközi szinten versenyezni kitartó és odaadó munkájuk meghozta gyümölcsét, „A” kategóriában, magas pontszámmal léphettek a dobogó legmagasabb fokára.
Az Összefonódás és a Társas magány 2. helyezés ért el.
A Változó körök csoport produkció és Lakatos Mirella Csak lélegezz szólója 4. helyezett lett, míg Németh Anna Éltető álmok szólójával a 9. helyen végzett.

Az eredmények mögött rengeteg edzéssel töltött óra van. De megérte!!!