Írottkő Futóverseny

2023. október 8-án közlekedési korlátozások lesznek a Szabó-hegyen. Felső Erdei Út, Szabó-hegy – Az esemény miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani október 8-án reggel 7 órától délután 5 óráig a Felső Erdei Út környékén. Az autósokat a városban található ingyenes parkolókba irányítják a polgárőrség munkatársai, ahonnan mindenkit, a szervezők által biztosított ingyenes shuttle járattal szállítanak a verseny helyszínére, legyen az versenyző, szurkoló vagy túrázó. Ez a megoldás segít a környezetvédelmi szempontoknak megfelelni és minimalizálni a közlekedési zavarokat.

A helyi lakosoknak, akik lakcím kártyával rendelkeznek, továbbra is szabad a közlekedés az érintett szakaszon. Ráadásul kerékpárral és motorkerékpárral is felhajthatnak az érdeklődők.


A hosszú várakozás véget ért! Az Írottkő Futóverseny, egyike az év legizgalmasabb sporteseményeinek, immár 40 éves, és idén is hatalmas eseményre számíthatunk október 8-án vasárnap.


Az Írottkő Futóverseny a rendkívül változatos pályáról és a hegyi terep kihívásairól híres. A verseny az alábbi időpontokban rajtol: reggel 9-kor a 46 km-es táv, majd 11-kor a 18 és a 7 km-es táv mezőnye indul útnak. Több mint 200 résztvevő várható a versenyen. Mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt szurkoljunk a futóknak.


Az Írottkő Futóverseny az idén ünnepli 40. születésnapját, és büszkék lehetünk rá, hogy ilyen hosszú ideig kitartott és összehozta a sport és a természet szerelmeseit. Ezen a napon az egész közösség együtt ünnepelheti ezt a mérföldkövet a Kincs pihenőnél(Okmányos parkoló).


Legyen szó a versenyről, a szurkolásról vagy egy kellemes sétáról a gyönyörű tájban, az esemény garantáltan emlékezetes élményt nyújt mindenkinek!


Készüljünk fel az Írottkő Futóversenyre, és tartsunk össze, szurkolva azoknak, akik részt vesznek ezen a nagyszerű terepfutó versenyen. Legyen ez a jubileumi év felejthetetlen!