Győztes Ádám, kitüntetett Áron

Október 14-15. között Budapesten a Madárfészek Akadémián rendezték meg az U 21-es Magyar Kupa 5. fordulóját. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet Hámori Ádám képviselte, aki 91 kg-ban versenyzett.

Október 14-15. között Budapesten a Madárfészek Akadémián rendezték meg az U 21-es Magyar Kupa 5. fordulóját. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet Hámori Ádám képviselte, aki 91 kg-ban versenyzett. Ádám a tavalyi évben 81 kg-ban megnyerte az országos bajnokságot, ezért a szabályok szerint egy súllyal feljebb 91 kg-ban kellett indulnia. A kőszegi versenyző minden mérkőzését megnyerte ebben a sorozatban, és jó előjelekkel várta a döntőt. Sajnos a vártnál könnyebbnek bizonyult ez a verseny, mivel az ellenfél lemondta a mérkőzést, így Ádám lett az U 21-es Magyar Kupa nyertese.
A Fitt-Box vezetője Varsányi Áron kitüntetést vehetett át az U 21-es Magyar Kupa szervezésében, lebonyolításában való közreműködésért.
Ádám megérdemelten nyerte meg a Kupát, bár a döntőben ellenfele visszalépett, de egész évben jól teljesített ebben a sorozatban, megnyerte minden mérkőzését. Az olimpiai kvalifikáció óta súlycsoport váltás történt, ma már ez a 91 kg a versenysúlya Ádámnak. Folyamatosan erősödik bele, ezért jó volt neki ez a versenysorozat. A kitüntetést Varsányi Áron megtisztelőnek tartja, de ez az érdem nem csak az övé elmondása szerint, hanem Gombai Jánosé, Marádi-Takács Péteré, Finesz Ernőé és az egész csapaté is, hiszen az Ostrom Kupa megrendezéséért kapták, ami idén U 21-es Magyar Kupa forduló is volt és évek óta az ország egyik legkiemelkedőbb rendezésű versenye.