Gyermekszínházi bérlet

Lázár Ervin: Manógyár - avagy mindenkinek vannak manói

A Gyermekszínházi bérlet első előadását a Mesebolt Bábszínháztól láthatják a legkisebbek október 16-án és 17-én három alkalommal a Jurisics vár lovagtermében. Az előadásokra az összes jegy elkelt!

Lázár Ervin klasszikus meséjében Zsuzsika nehéz helyzetbe kerül. Murmura néni vigyáz rá, míg anyukája megérkezik. Nem elég, hogy a néni szigorú és mogorva, de még alaposan rá is ijeszt a kislányra. „Az ilyen engedetlen, nyifegő-nyafogó gyerekeket mind elviszi a Bákász! Elvisz a Mumus! Szólok is a Zöld Lificnek, bizony elvisz!” Bákász! Mumus! Zöld Lific! Ilyen rettenetes dolgokkal fenyegetőzik Murnura néni! Szegény Zsuzsika szörnyen meg is rémül.
De vajon léteznek - e ezek a lények? És ha léteznek, tényleg olyan szörnyűségesek? Valóban el akarják vinni Zsuzsikát, vagy össze lehet velük esetleg barátkozni?
A Mesebolt Bábszínház új előadásában ezekre a kérdésekre kapunk válasz sok humorral és kalanddal. A félelmet le lehet győzni nevetéssel, szeretettel és bizalommal, csak ki kell nyitnunk a szívünket a világra…

Bábszínpadra írta: Pallai Mara
Rendező: Veres András
Tervező: Trifusz Péter
Zeneszerző: Kiss Dávid
Szereplők: Gyurkovics Zsófia, Kolozsi Angéla, Varga Bori, Kovács Bálint, Kőmíves Csongor