Gyakornoki program a Nestlénél

A Nestlé Hungária Kft. Magyarországon is elindította a Fiatalok Foglalkoztatásáért Programot, amelynek keretében vállalta, hogy Magyarországon 2016-ig legalább 50%-kal emeli a gyakornoki pozíciók számát, és 180 fiatalnak biztosítanak munkalehetőséget. E programot ismerteti Markócs Ágnes a Nestlé Hungária Kft. képviselője 2015. szeptember 30-án 14:00-kor a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház KÖSZHÁZ-ában. A programot ajánljuk minden 30 év alatti fiatalnak, aki még nem bizonytalan jövőjével kapcsolatban!

MEGHÍVÓ
Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért Program bemutatására
Gyere el és ismerd meg a programot, mert akár ez is lehet a Te jövőd!
A Programot ismerteti Markócs Ágnes a Nestlé Hungária Kft. képviselője
2015. szeptember 30-án 14:00-kor
a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház KÖSZHÁZ-ában.
Programról röviden: 2016-ig a Nestlé európai szinten 20 000 30 év alatti fiatalnak fog munka- vagy gyakornoki lehetőséget biztosítani; a vállalat minden részlegét és minden szintjét lefedve – a gyárakban dolgozóktól, az értékesítési asszisztenseken át a vezetői pozíciókig. Folyamatosan nyomon fogják követni a kitűzött célok teljesülését minden egyes európai piacon, ahol jelen vannak. A „Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért” kezdeményezés keretében a vállalat 2014-ben elindította a „Foglalkoztatási partnerprogramot”. Az összefogáshoz olyan európai vállalatok csatlakoznak, akik felismerték, hogy a fiatalok munkanélkülisége egy jelentős társadalmi és gazdasági probléma a kontinensen, és elkötelezettek ennek megoldása iránt.
Ehhez csatlakozva, elindult Magyarországon is az Összefogás a Fiatalok Foglalkoztatásáért kezdeményezés, amely az üzleti szektoron, kormányzaton és oktatáson átívelő összefogás, annak érdekében, hogy a fiatalok a megfelelő tudással és készségekkel felvértezve vágjanak neki a munka világának és így hozzájáruljanak a magyar gazdaság versenyképességéhez és növekedéséhez. A kezdeményezés részeként a Nestlé vállalta, hogy Magyarországon 2016-ig legalább 50%-kal emelik a gyakornoki pozíciók számát és 150 fiatalnak biztosítanak munkalehetőséget. Tudtad, hogy a közelben Bükön is van Nestlé gyár?
A kezdeményezés 4 pillérre épül:
Felkészítés a munka világára
Azt sem tudod, hogyan fogjál hozzá? Segítségre van szükséged?
Aknázd ki karriertanácsadási programunk lehetőségeit, amellyel megfelelő életpályát és a szívedhez leginkább közel álló munkát választhatsz. Egyetemi és iskolai rendezvényeinken találkozhatsz velünk, ugyanitt életrajz írási tanácsadást, interjú felkészítést nyújtunk, tanácsot adunk a munkaerőpiacra lépésről, illetve további ötletekkel segítjük pályakezdésed.
Valós munkatapasztalat szerzés
Célunk, hogy legalább 180 gyakornoknak biztosítsunk munkatapasztalat szerzési lehetőséget 3 magyarországi gyárunkban és budapesti irodánkban 2014 és 2016 között.
Összefogás a Fiatalok Foglalkoztatásáért partnerprogram
Partnereink és beszállítóink szoros bevonásával célunk, hogy még több lehetőséget biztosítsunk a fiatalok számára. Emellett útjára indítottunk egy, az érintetteket összefogó kerekasztal sorozatot azzal a céllal, hogy közös erővel, a szektorok összefogásával a lehető legtöbbet hozzuk ki a partnerprogram nyújtotta lehetőségekből.
A 30 év alattiak munkavállalásának támogatása
Több mint 2000 munkavállalót foglalkoztatunk Magyarországon, és célunk, hogy a lehetőségünkhöz mérten minél több fiatalt segítsünk munkalehetőséghez 4 magyarországi telephelyünkön a termelés, az adminisztráció, a marketing, az értékesítés, a kommunikáció, a technológia, vagy a kutatás-fejlesztés területén.


Kérlek, fogadd el meghívásunkat és ismerd meg a programot!

Kőszeg, 2015. szeptember 28. Básthy Béla
Kerekasztal Elnöke sk.