EU4

A Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium valamint a Kőszegi Testvérvárosi Egyesület a Jurisics-vár lovagtermében 2014. május 8-án 16.30 órakor egy kiállításmegnyitót, másnap 18 órakor pedig egy zenés-táncos nemzetközi műsoros estre hívja az érdeklődőket.

A Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium valamint a Kőszegi Testvérvárosi Egyesület tisztelettel meghívja Önöket a Jurisics-vár lovagtermében 2014. május 8-án 16.30 órakor nyíló, az alábbi négy témát felölelő kiállítására:
• A JMG Comenius projektjeinek 15 éve
• A Kőszegi Testvérvárosi Egyesület „Cselekvő Ifjúság” programban szervezett nemzetközi projektjeinek 10 éve
• A JMG Isolation című projektjének nemzetközi termékei: Elszigeteltség a művészetben
• A város Douzelage körhöz tartozó partnereinek bemutatása.


A Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium valamint a Kőszegi Testvérvárosi Egyesület tisztelettel meghívja Önöket a Jurisics-vár lovagtermében 2014. május 9-én 18 órakor kezdődő zenés, táncos, verses nemzetközi előadására.
A műsort az „ISOLATION” nevű Comenius záró találkozó, valamint az „ALONE OR TOGETHER” című YIA nemzetközi diákcsere ciprusi, cseh, magyar, osztrák és spanyol fiataljai adják.
A műsorban a szóló énekes illetve szóló zenés produkciók mellett nemzetközi zenekar, közös énekek, több nyelven előadott versek, illetve kosztümös táncok kerülnek előadásra.