A Kőszegi Tűzoltók ismét bizonyították, hogy az ország legjobbjai…..

2017. június 24-25-én, a székesfehérvári Regionális Atlétikai Központ sportpályáján zajlott a VII. Országos Hagyományos Tűzoltó Verseny. Férfi csapatunk a legjobb időeredménnyel, hibapont nélkül szerezte meg kategóriájában az első helyezést, és ezzel sikerült elhozniuk az abszolút-kategóriában a Domsik Jánosról elnevezett vándorserleget is.

A Kőszegi Tűzoltók ismét bizonyították, hogy az ország legjobbjai…..

2017. június 24-25-én, a székesfehérvári Regionális Atlétikai Központ sportpályáján zajlott a VII. Országos Hagyományos Tűzoltó Verseny. Jó hangulatú, aktív és izgalmas rendezvénynek lehettek tanúi mindazok, akik ott voltak, de a csapatoknak nem csak az ellenfelekkel, hanem a stadionban a tikkasztó forrósággal is meg kellett küzdeniük. Városunkat női és férfi tűzoltóink képviselték. Női csapatunk az előkelő hetedik helyezést érte el. Tagjai: Horváth Ágnes, Bráder Ágota, Berzlanovich Enikő, Molnárné Fehér Zita, Tóth-Seper Vivien, Nagy Evelin, Kiss Adrienn, Simon Anett, Iszak Péterné, és Gelencsér Júlia.
Férfi csapatunk a legjobb időeredménnyel, hibapont nélkül szerezte meg kategóriájában az első helyezést, és ezzel sikerült elhozniuk az abszolút-kategóriában a Domsik Jánosról elne-vezett vándorserleget is. Csapat tagjai: Schwahofer Tamás, Tóth Márton, Schwahofer Tibor, Seper Balázs, Keresztes László, Stajrits Tamás, Keresztes András, Seper Szilárd, Lakatár Tamás, Süle Szabolcs, A csapatot felkészítette: Schwahofer Károly. A rendezvényen a hazai csapatok - közel 400 tűzoltó - mellett részt vettek Kárpátalja, Székelyföld, Vajdaság határon túli magyarlakta területeinek tűzoltó delegációi, illetve versenycsapatai.