2018-as aktív turisztikai fórumon vett részt Kőszeg és a Natúrpark

A Magyar Natúrparkok Szövetségének köszönhetően Kőszeg és a Natúrpark is részt vehetett azon a forgószínpados tárgyalás-sorozaton, ahol az ország legjobb aktív turisztikai célterületei és utazási irodák, tour operátorok tárgyaltak, hogy egyeztessék a 2018 évi, új utazási igényeket.

2018-as aktív turisztikai fórumon vett részt Kőszeg és a Natúrpark



A Magyar Natúrparkok Szövetségének köszönhetően Kőszeg és a Natúrpark is részt vehetett azon a forgószínpados tárgyalás-sorozaton, ahol az ország legjobb aktív turisztikai célterületei és utazási irodák, tour operátorok tárgyaltak, hogy egyeztessék a 2018 évi, új utazási igényeket. A Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében tartott exclusive tárgyalás-sorozaton majdnem egy tucat utazásszervező cég, pl. a Neckermann utazás-tervező cége is részt vett november végén Budapesten.



kc591szeg-fc591tc3a9r-tc3a9len.jpg (855×331)



Komoly érdeklődés mutatkozott meg térségünk iránt:



főleg a külföldieknek szánt magyarországi körutazások egyik lehetséges állomásaként,



a természetjárást és kulturális élményeket együttesen kínáló, akár egy hetes beutaztatások lehetséges célpontjaként,



őszi gasztronómiai és fesztivál-hétvégék lehetséges helyszíneként,



különleges csoportok, pl. külföldi erdészek és természetvédelmi szakemberek, vagy idős túrázó-közösségek beutaztatásában,



valamint a nem Bécset célzó, különleges ausztriai adventi vásárokat felkereső utazások hídfőállásaként is…







A találkozó óta megtörténtek az első visszacsatolások is, több utazási iroda is jelezte, hogy készek kidolgozni egyenként 3-5 új, a térségünkbe irányuló utazási ajánlatot 2018-ra. Ebben nagy segítség volt, hogy a turisztikai szolgáltatóknak köszönhetően már majdnem teljes 2018-as programnaptárral tudtunk megjelenni a fórumon.



A majdnem egy tucat tárgyalás során különlegességek is akadtak. Ilyen például a Chernel István nevét viselő (!) országos Síklaszter jelenléte is. Az ő beszámolójuk is hű képet ad a találkozóról. A mellékelt linken hátul, középen, ott látható a Natúrpark roll-upja (álló hírdető plakátja) a tárgyalóasztal mögött… jó, hogy ott lehettünk, remélhetően még számos fórumon kínálhatjuk térségünk csodálatos értékeit.



Jó böngészést kívánunk:

http://sieljitthon.hu/klaszterunk-reszt-vesz-az-mtu-aktiv-es-kulturalis-turizmusert-felelos-igazgatosaga-altal-szervezett-workshopon/